Преслава отдавна не беше се хвалила с  наследничката си. Но

...
Преслава отдавна не беше се хвалила с  наследничката си. Но
Коментари Харесай

Преслава се фръцка с дъщеря си в хотела с куверт за 11500 лв

Преслава от дълго време не беше се хвалила с  наследничката си. Но на тази Нова година поздрави почитателите си с кадър от хотел, намиращ се в българската СПА  столица Велинград. Който се прочу с най-скъпия куверт за празниците, разгласен за  страната ни. Офертите потеглиха от 1184 лева и стигаха до внушителната сума от 11 500 лв..

Но от петзвездния парк прецизираха, че става дума за 4 дневен престой в супер първокласна конюнктура и за президентския апартамент, в който може да се настанят  шест души.

В звездната нощ Преслава естествено имаше изява там. Фолкаджийката  се появи по едно време  в лобито на хотела дружно с Паола. Певицата бе облечена цялата в злато, а дъщеря й, която очевидно порасна бе наконтена в розова рокля, съвсем като дребна девойка.



Двете девойки се снимаха и поздравиха почитателите с настъпването на 2023 година.

Момиченцето доста е израснало на височина и си проличава, че е захитряло. От фрагментите се вижда, че Паола е почнала да се срами от непознатата конюнктура, преди бе палава и неудържима, а в този момент гледа майка си право в очите.  И няма по какъв начин да не е по този начин.Преслава от дребна я глези с първокласни ситуации и я привиква на лукс.

Преди известно време Преслава показа, че дребната пее доста и вярно  като нищо в рода им ще иа   още една певица. След мама и вуйна и Паола може да тръгне по техния път.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР